GRIL AKADEMIE

BBQ KURZY S DAVIDEM ZA GRILEM

Pozvedněte své grilovací umění a staňte se opravdovým mistrem v grilování! Zúčastněte se našich kurzu grilování pod vedením certifikovaného WEBER® Grill Mastera Davida Izáka. V rámci kurzu vás provedeme grilováním od A do Z a navíc si pochutnáte na skvělých pokrmech z grilu, které spolu s vámi připravíme. Ugrilujeme vynikající několikachodové menu z kvalitních a dostupných surovin, které si snadno potom připravíte doma. Během kurzu si kromě lahodných receptů vyzkoušíte také různé techniky grilování, seznámíme vás s typy grilů, naučíte se, jak se o svůj gril starat a vyzkoušíte si i různé Weber příslušenství. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.

KURZ BASIC

· Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky

· Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek barbecue

· Zelenina a těstoviny připravené v grilovací pánvi wok

· Malé brambory v solné krustě

· Kuře na pivu

· Meruňkový nákyp s mandlemi

BASIC *

Věděli jste, že na grilu můžete připravit kompletní menu včetně dezertu? My vás to naučíme! Díky kurzu Basic se dozvíte, jak používat různé druhy grilů, vysvětlíme vám metody grilování a k čemu jsou vhodné, ukážeme příslušenství, bez kterého se žádný správný grillman neobejde. Připravíme si na grilu 6- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

KURZ CLASSIC BBQ

· Pizza se salsicciou a mozzarellou

· Pikantní uzený losos s voňavým máslem

· Okurkové wasabi košíčky

· Středomořská pečeně s bylinkami

· Zapečené gnocchi se zeleninovým relishem

· Steaky

· New York Cheesecake

CLASSIC BBQ **

Baví vás grilování, ale rádi byste vaše umění posunuli na vyšší úroveň? Právě pro vás je určený náš kurz Classic BBQ. V rámci kurzu si na grilech připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 7- chodové menu. Naučíme vás maximálně využívat váš gril. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

KURZ EXCLUSIVE

· Grilovaný Siven s vinným Zabaione

· Vepřové kotlety pečené na kosti s pomerančovo-šalotkovou omáčkou

· Křehká jehněčí kýta v kořenovou zeleninou a červeným vínem

· Irský chléb

· Španělská bramborová tortila

· Steaky v marinádě z ochucené whisky

· Plněná rajčata po Sicilsku

EXCLUSIVE ***

Milujete grilování a už vás nudí připravovat jídlo dle běžných receptů? Na našem kurzu Exclusive si připravíte dokonalé grilované 7- chodové menu s kvalitními přísadami na profesionální úrovni pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů. Dozvíte se užitečné rady a tipy k ještě většímu požitku z grilování. S kurzem Exclusive se stanete opravdovým grillmasterem! Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

KURZ FISH SPECIAL

· Grilované avokádo s ančovičkovou tapenádou

· Ciabatta alla puttanesca

· Filety z pstruha v marinádě teriyaki

· Asijský ředkvičkový salát

· Garnátový burger s arašídovou chilli omáčkou

· Kari rýžové placičky

· Celá pražma s citronovo-petrželkovým olejem

· Kokosové dortíky s mandarinkami

FISH SPECIAL **

Milujete ryby, ale nemáte s grilováním ryb velké zkušenosti? Nemusíte mít obavy – s námi překonáte veškerá úskalí jejich přípravy. Objevte rozmanitý požitek z grilování ryb místo steaků a klobás. Uvidíte, že ryby a grilování se k sobě dokonale hodí. Dozvíte se užitečné rady ke grilování, naučíme vás používat různé typy grilů a ukážeme nepostradatelné příslušenství. S kurzem Fish special připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 8- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

KURZ ZELENINA SKRZ NASKRZ

• roti a halloumi na grilu, mangoldový salátek (dresink z mangoldových stonků a nakládané stonky)

• grilovaná polenta & kukuřice, opálený little gem a bazalkový kondiment

• marinované mini lilky na grilu s rajčaty a rajčatovou omáčkou

• grilované brambory, pórek v popelu, spálená a nakládaná cibulka, omáčka soubise

• sezónní ovoce z ohně a domácí karamelová zmrzlina bez zmrzlinovače

ZELENINA SKRZ NASKRZ *

V tomto kurzu s Bárou Šimůnkovou objevíte kouzlo zeleniny, kterou by vás možná ani nenapadlo na grilu připravit. Pod jejím vedením připravíte kompletní menu ze sezónní zeleniny. Bára vás přesvědčí, že na grilu se dá připravit více než "jen" cibule a paprika. Kurz se během roku mění podle dostupnosti čerstvé zeleniny dle aktuální sezóny. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

KURZ MASO

• VEPŘOVÝ KEBAB A ZELNÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM

• HOVĚZÍ TATAR S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU

• UZENÉ GAZPACHO

• KUŘE „EN CRAPAUDINE“ S BBQ GREMOLADOU

• STEAK Z BIZONA S GRILOVANÝM ANANASEM

• VLAŽNÝ ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ S BROSKVOVÝM RAGÚ A WHISKY ŠLEHAČKOU

 

MASO ***

Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš nový kurz MASO***, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

KURZ MASO

· Steak z tuňáka a salát z polníčku

· Steak ze svíčkové s grilovanými tomaty

· Vysoký roštěnec (Rib eye steak) s máslem z pečeného česneku

· Brambory v alobalu

· Flank steak a chimichurri

· Grilované sezonní ovoce s crème fraîche

 

STEAKY ***

Češi milují grilování masa a steaků. Umíte je ale správně připravit? Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

DAVID IZÁK

telefon+420 775 220 776
emaildavid @ sdavidemzagrilem . cz 

Napište mi

Neplatný email